Marknad söker LIA!

fill-color Created with Sketch.

Vi på skola24 söker just nu drivna studenter som vill vara med och ta del av vår spännande resa! Kanske har du redan kommit i kontakt med oss, antingen som användare av vår app under skoltiden eller genom att dina barn använder vår tjänst för att anmäla frånvaro eller se scheman?

Visste du att Skola24 är i gång med en fullskalig transformation?

Vi håller på att förnya våra produkter och vårt erbjudande och arbetar aktivt för att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Med ett 30-tal projekt i rullning – allt från pilot i marketing automation i Hubspot till storytelling och storyseeking kan vi garantera att det händer mycket här. Vårt XGAP-team arbetar heltid med kundresearch för att lyfta in kundens röst i vår utveckling av produkter, och detta tar sig uttryck genom hela Skola24.

Håll i hatten vad det händer saker kan vi sammanfatta det.

 

Som del av förändringen har vi sedan ett år tillbaka ett nytt marknadsteam som är en del av Customer Engagement på 13 personer.

Vårt marknadsteam sitter i Malmö i helt nya lokaler på WTC, medan vårt huvudkontor finns i Falköping. Med en imponerande NPS-score på 46 från våra kunder, fokuserar vi nu på att bli ännu bättre.

Kunden för oss är kommunen och skolan som köper vår tjänst, och vi är stolta systemleverantörer till 90% av Sveriges kommuner idag. Men Skola24 är så mycket mer än en teknisk lösning för schemaläggning och frånvarorapportering.

Söker du en LIA plats?

Då rekommenderar vi Skola24. Vi behöver dig som brinner för digital analys, performance marketing, customer experience och allt det härliga i den digitala världen – från googles algoritmer till sociala medier. Du är någon som har ett stort eget driv, är nyfiken som person och kan "ta människor" – en superkraft vi värdesätter högt i vår förändringsresa. Hos oss får du chansen att ta ansvar och vara med och bygga upp nya initiativ tillsammans med vårt härliga team.

Vill du vara en del av vår resa?

Tveka inte att höra av dig till oss på market@skola24.com – vi ser fram emot att träffa dig!

 

Hur är det egentligen att jobba på Skola24?

Läs vad en av våra utvecklare tycker.